Стара Загора. Третият национален форум Дни на училищната психология“ ще

...
Стара Загора. Третият национален форум Дни на училищната психология“ ще
Коментари Харесай

Третият национален форум „Дни на училищната психология“ ще се проведе в Стара Загора от 9 до 11 октомври

Стара Загора. Третият народен конгрес „ Дни на учебната логика на психиката “ ще се организира в Стара Загора от 9 до 11 октомври. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Той се провежда с поддръжката на Община Стара Загора и Регионално ръководство на образованието - Стара Загора
В продължение на три дни ще бъдат показани положителни практики за обща и спомагателна поддръжка за личностното развиване на децата и учениците от психолози и педагогичен съветници от страната. Ще бъдат споделени модели на диагностична и консултативна работа с деца, възпитаници и родители; ще бъде показана интерактивна групова активност по разнообразни планове.
Във форума ще вземат участие 70 лектори и експерти от над 30 града в страната. Специални посетители в пленарните сесии са проф. Даниела Тасевска от ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ и проф. Галя Кожухарова от ДИПКУ - Стара Загора.
За втора поредна година ще бъде връчена премия за принос в учебната логика на психиката.
Официалното разкриване е на 9 октомври от 13.30 часа в Регионална библиотека „ Захарий Княжески “.
Във втория пленарен ден сесията на тематика „ Приобщаващо обучение “ ще се организира в Средно учебно заведение „ Железник “ от 9.00 часа. Ще бъдат показани положителни практики от учебното заведение, ще се дискутират новаторски способи за работа с деца с проблематично развиване, акомодация на учениците от първи клас, плавният преход детска градина-училище и други
Пленарна сесия „ Личностна поддръжка “ ще стартира от 14.30 часа в ГПЧЕ „ Ромен Ролан “.
Третият ден на форума е отдаден на тематиката „ Ученическо самоуправление “. В сесията, която ще се организира в Регионална библиотека „ Захарий Княжески “, ще вземат присъединяване и младият омбудсман и Младежки общински съвет Стара Загора.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР