Стара Загора. Традиционен конкурс – изложба за изработка на мартеница

...
Стара Загора. Традиционен конкурс – изложба за изработка на мартеница
Коментари Харесай

Стара Загора: Общината обяви конкурс за изработка на мартеница „Баба Марта бързала, мартенички вързала”

Стара Загора. Традиционен конкурс – галерия за направа на мартеница „ Баба Марта бързала, мартенички вързала ” афишират Община Стара Загора и Център за поддръжка за личностно развиване (ЦПЛР). Това оповестиха от пресцентъра на Общината . В състезанието могат да вземат участие деца от детските градини и подготвителните групи в детските градини, както и възпитаници от първи до осми клас на учебните заведения в Общината.
Участниците ще бъдат оценени в три възрастови групи: детски градини и предучилищни групи, възпитаници от първи до четвърти клас и от пети до седми клас.
Мартениците от детските градини и подготвителните групи, както и групови участия, наложително би трябвало да са аранжирани на картонени табла. Мартениците на самостоятелните участници би трябвало да са прикрепени към картонче, на което да бъдат написани трите имена на участника, клас и учебно заведение.
Срокът за предаване на мартениците е 19 февруари 2019 година в постройката на ЦПЛР ул. ”Захарий Княжески ” №71 ет.3
Награждаването на отличените от умело жури произведения и разкриване на галерия на участниците в състезанието ще бъде на 27 февруари 2019 година от 14.00 часа в залата на ЦПЛР ул. ”Захарий Княжески ” №71 ет.3
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР