Стара Загора. Талантливи малчугани от детските градини №11 Загоре“ и

...
Стара Загора. Талантливи малчугани от детските градини №11 Загоре“ и
Коментари Харесай

Стара Загора: Малчугани от две детски градини поздравиха общинските съветници

Стара Загора. Талантливи малчугани от детските градини №11 „ Загоре “ и №23 „ Кипарис “ поздравиха с коледни песни и танци общинските съветници в Стара Загора. Час след започването на последното съвещание на Общинския съвет децата внесоха усмивки и празнично въодушевление. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора .
Общинските съветници разискаха през днешния ден 43 оферти. Приета, на второ четене, бе Наредба за реда и изискванията за прилагане на обществената услуга „ Социално жилище ” на територията на община Стара Загора. Съветниците поддържаха и даването на безплатно право на прилагане и ръководство на парцели за потребностите на Районен център по трансфузионна хематология, на Сдружение с нестопанска цел „ Диабет “, на Сдружение с нестопанска цел „ Съюз на инвалидите в България ”, както и на Сдружение с нестопанска цел „ Спортен клуб по плуване Верея “, Сдружение с нестопанска цел „ Спортен клуб по плуване - Траяна “, Сдружение с нестопанска цел „ Спортен клуб плуване - Берое - Стара Загора “ и Сдружение с нестопанска цел „ Спортен клуб по плуване и водно избавяне - Августа “.
Общинският съвет даде единодушие Община Стара Загора да кандидатства за съфинансиране по план „ Красива България “ за ремонт и възобновяване на къща-музей „ Николай Лилиев “. Общата стойност на плана е над 100 хиляди лв.. Целта е да бъде възобновен емблематичният обект за града и поетичната общественост.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР