Стара Загора. Стара Загора е част от уникален Трофи тур“,

...
Стара Загора. Стара Загора е част от уникален Трофи тур“,
Коментари Харесай

Стара Загора: Градът посреща уникален „Трофи тур“ на Купата за Световното първенство по волейбол

Стара Загора. Стара Загора е част от неповторим „ Трофи тур “, проведен от Международната федерация по волейбол и Българската федерация по волейбол. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Красивият трофей е в България и през днешния ден стартира своя тур в курорта „ Св. св. Константин и Елена “.
На 21 август 2018 година, в 18.00 ч., купата, която ще получи новият международен първенец по волейбол при мъжете, ще бъде експонирана до беседката на Античния конгрес „ Августа Траяна “. Позлатената купа, която тежи 9 кг, ще бъде разполагаем на всички посетители на града и почитатели на волейбола, които ще имат опция да си подарят неповторим миг, като се допрян и снимат с нея, както и да си създадат фотоси с националите по волейбол, които я съпровождат.
Световното състезание по волейбол се организира от 9 до 30 септември в България и Италия. Варна, Русе и София ще бъдат домакини на срещите у нас. Националите ще изиграят мачовете си от група D на първата фаза сред 9 и 18 септември в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта в морската ни столица. " Лъвовете " ще играят с Финландия (9 септември от 20.30 часа), Иран (13 септември), Пуерто Рико (14 септември), Куба (16 септември) и Полша (18 септември). На международното ще вземат участие 24 тима. Те са разпределени в четири групи по шест отбора. Между 21 и 23 септември във Варна ще премерят сили и някои от траялите към втората фаза международни волейболни сили. В зала " Конгресна " ще се изиграят 15 мача от първата фаза и 6 от втората.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР