Стара Загора ще бъде домакин на гала вечер на Международния

...
Стара Загора ще бъде домакин на гала вечер на Международния
Коментари Харесай

Гала вечер на Международния турнир GIRL POWER ще се проведе в Стара Загора

Стара Загора ще бъде хазаин на церемония вечер на Международния шампионат GIRL POWER (професионален шампионат по К-1), който се организира под мотото „ ДА на спорта, НЕ на насилието по улиците! “. Турнирът се провежда със съдействието на Община Стара Загора.

Представителки на 8 страни ще вземат участие във финалните серии на шампионата по ММА, който ще се състои на 9 февруари от 20:00 часа в общинската спортна зала „ Стара Загора “. Те са победителки от всички шампионати GIRL POWER и ще се изправят във финалния конфликт в категория до 60 кг.

Събитието ще бъде предавано директно по френската телевизия „ SFR SPORT 5 “ за територията на Европа, Африка и Азия, както и по новата спортна телевизия „B1B ACTION“ TV в България. Прякото предаване ще започва с промо видео клип на Стара Загора, който ще разпространява града като туристическа дестинация и място, където се организират огромни спортни събития.

В рамките на шампионата ще се организира рейтингов професионален мач по разпоредбите на ММА сред Мариан Димитров (Спортист на годината 2017 в Стара Загора) и някогашния войник от UFC, с 30 професионални мача, бразилеца Амилкара Алвеша.

3рителите ще могат да следят и два мача по разпоредбите на К-1 с присъединяване на представители на „Глори Про Тийм“ – Стара Загора, против съперници от Русе и Козлодуй.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР