Стара Загора. Със специално изработени плакети за високи спортни постижения

...
Стара Загора. Със специално изработени плакети за високи спортни постижения
Коментари Харесай

Отличиха ученици за завоювани медали по ММА в Стара Загора

Стара Загора. Със особено направени плакети за високи спортни достижения на Община Стара Загора бяха удостоени през днешния ден шестима от състезателите на военен клуб „ Атила “. Отличията връчи отрасловият зам.-кмет Красимира Чахова. Това оповестиха от пресцентъра на Общината.

„ Поздравявам Ви за отличното показване на миналите надпревари. С Ивайло Георгиев се познаваме от години, той е доста твърдоглав и безрезервен освен като треньор, само че и като човек. Със лични средства и сили съумя да трансформира едно неугледно помещение в една прелестна зала, в която вие упражнявате и изковавате всички тези триумфи “, сподели в приветствието си Чахова. Тя пожела доста триумфи и оценки на младите старозагорски очаквания.

Благодарност за поддръжката на Община Стара Загора изрече треньорът Ивайло Георгиев. „ ММА става все по-харесван от младежите и деца и става все по-популярен. На националния шампионат, който се организира в Ямбол, бяхме с величествен тим от 30 състезатели, което беше необикновено. Завоювахме доста призови места и спечелихме всички отборни купи от конкуренцията “, акцентира още Георгиев.

Плакети получиха Виолета Старчева завоювала второ място Световно състезание за юноши и два пъти първенец на България по ММА, Кристиян Канев спечелил второ място на Световно състезание за юноши, Пламен Димитров заел пето място на Европейско състезание и първенец на България по ММА- граплинг, Стефан Ташев спечелил шампионска купа на България по ММА- кадети до 67 кг, Робин Иванов-шампион на България по ММА- юноши 57 кг. и Милен Фетов първенец на България по ММА и граплинг- мъже до 77кг.

По време на награждаването стана ясно, че през идната седмица треньорът и състезателите ще проведат открита благотворителна подготовка по ММА, в която могат да се включат и фенове спортисти.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР