Стара Загора. Председателят на Общинския съвет в Стара Загора Таньо

...
Стара Загора. Председателят на Общинския съвет в Стара Загора Таньо
Коментари Харесай

Стара Загора: Председателят на Общинския съвет се срещна с колегата си от Млада Загора

Стара Загора. Председателят на Общинския съвет в Стара Загора Таньо Брайков се срещна публично с новоизбрания си сътрудник, оглавяващ локалния парламент на Млада Загора – Радина Николова. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Младата дама беше определена през миналата седмица да оглави Младежкия общински съвет. Тя е ученик на Търговска гимназия " Княз Симеон Търновски " и е в 11 клас.
„ Приветствам младежите, които работят за възстановяване на средата си на образование и живот в нашия град и се надявам по-често да идвате с хрумвания при нас “, посрещна представителите на МОС Таньо Брайков.
В първата публична работна намира се включиха още и кметът на Млада Загора Никола Чакалов, който също е от Търговската гимназия, както и ръководителите на 6-те непрекъснати комисии на младежкия парламент за този мандат.
Радина Николова получи Правилник за организацията и активността на Общински съвет Стара Загора, както и значка с герба на общината. Младежите насочиха покана към Таньо Брайков да гостува при идващото постоянно съвещание на МОС.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР