Стара Загора. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева участва в

...
Стара Загора. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева участва в
Коментари Харесай

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева участва в юбилейното честване на 150-ата годишнина от създаването на Народно читалище „Надежда 1869“ – Велико Търново

Стара Загора. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева взе участие в юбилейното честване на 150-ата годишнина от основаването на Народно читалище „ Надежда 1869 “ – Велико Търново. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание .
Цвета Караянчева означи, че постоянно се вълнува, когато е във Велико Търново и изключително в този център на духовността. Тя поздрави всички, които през годините са подпомагали читалището в неговата нелека и виновна задача. Председателят на Народното събрание акцентира, че волята да съхраним традициите си са сигурен поръчител, че ще се запазим българската просвета и ще продължим да я обогатяваме.
Цвета Караянчева пожела „ Надежда 1869 “ да продължи да възпитава родолюбие у младите и да развива своята просветна активност в интерес на всички поданици на историческата и духовна столица на България.
В програмата, с която първото духовно средище във Велико Търново означи 150-годишнината от основаването си, бяха включени изложения, отдадени на богатата културно-просветна и социална активност на читалището, както и премиера на документалния филм „ Надежда “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР