Стара Загора. Осем фонтана са изградени на площада пред Общината

...
Стара Загора. Осем фонтана са изградени на площада пред Общината
Коментари Харесай

Стара Загора: Осем фонтана са изградени на площада пред Общината в рамките на проекта за обновяване на площадното пространство

Стара Загора. Осем фонтана са построени на площада пред Общината в границите на плана за възобновяване на площадното пространство. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . В работните дни от 17.00 до 22.30 часа, както и в почивните от 9.00 до 22.30 часа (през летните месеци) водната атракция ще носи въодушевление и хладина на жителите.
Цветните фонтани бяха построени в границите на плана за възобновяване на площадното пространство. След привършване на ремонтните действия и стартирането на водната система, площадът пред постройката на Общината стана притегателно място за срещи и почивка на старозагорци от всички възрасти.
Общо осем фонтана в града радват жителите и гостите на Стара Загора. За тяхната поддръжка дава отговор общинското звено „ Озеленяване и комунални действия “. Работи се по премахване на проблем с друга обичана водна атракция – фонтана в парк „ Зеления чеп “. Установено е, че има проваляне на отводнителните тръби, което затруднява източването на водата и почистването на оборудването. В тази връзка, чиновници на „ ОКД “ и „ ВиК – Стара Загора “ сега правят рехабилитация на шахтите по ул. „ Любен Каравелов “ и „ Христина Морфова “.
Очаква се и „ Водното огледало “ в същия парк да проработи още веднъж. Имало е електрически проблем, който от локалното сдружение към този момент са отстранили.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР