Стара Загора. Обучителен курс събира младежки лидери от 10 държави

...
Стара Загора. Обучителен курс събира младежки лидери от 10 държави
Коментари Харесай

Стара Загора: Младежки лидери от 10 държави се събират в града на обучение

Стара Загора. Обучителен курс събира юношески водачи от 10 страни в Стара Загора. Сдружение с нестопанска цел „ Академия на триумфа “ е уредник и хазаин на плана „ Бъди резистентен, не изхвърляй бъдещето си “ – част 2 (Be Sustainable, don’t WASTE your future PART 2), в партньорство с Превантивно-информационния център по зависимости – Стара Загора, оповестиха от пресцентъра на Общината .
Обучителният курс е по програмата на Европейската комисия „ Еразъм + “, Ключова активност 1, управлявана за България от Центъра за развиване на човешките запаси (ЦРЧР) – София и ще се организира в интервала 12-20 септември 2019 година в Стара Загора.
В него ще вземат участие тридесет и трима юношески служащи и юношески водачи, идващи от 10 страни (Полша, Румъния, Хърватия, Северна Македония, Гърция, Италия, Словакия, Литва, Турция и България). Основни тематики на образованието са устойчивият и природосъобразен метод на живот, шерване на положителни практики в областта на екологията от страните на участниците, преработване, възобновими източници на сила и други
Общинският съвет по наркотични субстанции и Превантивно-информационният център по зависимости към Община Стара Загора са сътрудници в реализирането на програмата на обучителния курс, чиято съпътстваща цел е понижаване на рисковото държание, обвързвано с разпространяване и приложимост на психоактивни субстанции измежду младежите.
На 14 септември (събота) участниците ще се включат в самодейността „ Да почистим България дружно “ в Стара Загора.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР