Стара Загора. Общината организира инициативата Играй с приятели“, посветена на

...
Стара Загора. Общината организира инициативата Играй с приятели“, посветена на
Коментари Харесай

Стара Загора: Общината организира инициативата „Играй с приятели“, посветена на Международния ден на детето

Стара Загора. Общината провежда самодейността „ Играй с другари “, отдадена на Международния ден на детето. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Празникът ще стартира в 10.00 часа на 1 юни в парк „ Пети октомври “. На сцената ще се изявят представители на 18 детски градини от Общината. Присъстващите на празника ще чуят осъществявания на детски и национални песни. Ще се насладят на фолклорни и латино танци.
На централната алея ще бъдат ситуирани Арт ателиета, показани от Школите по изобразителни изкуства на Център за поддръжка за личностно развиване и школите по непознати езици и изобразително изкуство на НЧ „ Родина 1860 “.
Децата ще могат да се забавляват и с Клуб „ Забавна астрономия “, Ателие „ Млад археолог “ на Регионалния исторически музей Стара Загора и игри по шахмат, показани от Клуб по шахмат „ Тракийско конче “ при НЧ „ Георги Бакалов 1933 година “.
На 1 юни от 11.00 часа в парк „ Артилерийски “ и на 2 юни от 17.00 часа в парк „ Пети октомври “ ще има детски концерти на Вокална студия „ Розов свят “ и Детско-юношески фолклорен танцов състав „ Броеничка “ при Фолклорна танцова школа „ Броеница “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР