Стара Загора. Община Стара Загора и Център за подкрепа на

...
Стара Загора. Община Стара Загора и Център за подкрепа на
Коментари Харесай

Стара Загора: Награждават победители в младежки конкурси в града

Стара Загора. Община Стара Загора и Център за поддръжка на личностното развиване провеждат (ЦПЛР) три събития в Младежки дом от 18.00 часа на 30 май. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
Най-напред ще бъдат наградени отличените във фотоконкурса „ Маскарадните игри през моя обектив ” 2018. В него участваха деца и младежи от Стара Загора на възраст от 11 до 29 години, разпределени в три възрастови групи, които трябваше да показват до три истински фотоса от събитието. Целта на състезанието бе да се покажат и отличат фотосите, които се приближават оптимално до естествената среда, която са запечатали по време на Двадесетия фестивал на маскарадните игри, който се организира на 18 март т.г. в Стара Загора. Двадесетте най-хубави фотоса на наградените участници ще бъдат отпечатани и подредени в галерия.
Ще бъдат наградени и спечелилите във Втория народен книжовен конкурс „ Писма до себе си ”. Със свои разкази, стихотворения и есета в него се включиха над 70 деца и младежи от Стара Загора, София, Сунгурларе, Варна, Стражица, Кюстендил, Провадия, Симеоновград, Царево, Горна Оряховица, Гълъбово, Сухиндол, Казанлък, Благоевград, Хасково, Петрич, Сливен, Плевен и Разград.
Отличените участници ще получат предметни награди и грамоти. Наградените произведения към този момент са оповестени в особено издание.
Ще бъде показана и книгата „ Вълшебният вторник ” – алманах с разкази и стихотворения на участниците в книжовен клуб „ Без заглавие ” към ЦПЛР с началник Мария Донева. Със свое присъединяване ще се включи и Станчо Станчев от вокална група „ Траяна глас ”.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР