Стара Загора . Обичаният български актьор Стефан Данаилов ще представи

...
Стара Загора . Обичаният български актьор Стефан Данаилов ще представи
Коментари Харесай

Стара Загора: Стефан Данаилов представя книгата за своя живот в града

Стара Загора. Обичаният български артист Стефан Данаилов ще показа тази вечер книгата „ Романът на моя живот “ в Стара Загора. Проявата е проведена със съдействието на Община Стара Загора. Премиерата ще се състои от 19.00 часа в залата на Държавна опера Стара Загора. Тоова оповестиха от пресцентъра на Общината .
„ Стара Загора е един от градовете, които най-вече обичам. Помня, че съм играл в пиесата „ Коварство и обич “ на Шилер на сцената на Операта, преди да изгори. После съм идвал с Мариус Донкин, дори и абитуриентски балове съм водил “, показа Стефан Данаилов.
Затова е решил да пристигна на първо време тук, с цел да показа книгата написана от Георги Тошев, отдадена на 75-годишния му празник. Данаилов напомни, че като министър е помагал на Стара Загора да бъдат отпуснати средства за възобновяване на Операта, помагал и за Кукления спектакъл.
„ Познавам Живко Тодоров още като народен представител, поздрави ме за рождения ми ден тогава с доста хубаво обръщение, в този момент за юбилея ми изпрати още по-мило “, показа Стефан Данаилов. По думите му той не обръщал внимание кой от коя партия е, значимото е да е добър човек. Благодари на кмета за съдействието на Общината, която му обезпечава залата на Операта и оказва помощ за организацията.
Актьорът от своя страна е решил да подари 140 книги „ Романът на моя живот “ на библиотеки и читалища в цялата Старозагорска област, единствено в регионалния град те били над 30. За феновете тази вечер пък книгите, които ще се оферират, ще бъдат на минимална цена от 10 лева
Не премиерата ще участват всички студенти от неговия клас в НАТФИЗ, както и актьорите Силвия Лулчева, Ненчо Илчев, братята Дарин и Деян Ангелови, Божидар Мицев.
„ Не изпадам в отчаяние. Надявам се да изиграя още един път Пигмалион, още не съм слязъл от сцената “, безапелационен бе Стефан Данаилов.
Община Стара Загора
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР