Стара Загора. На 7 юли от 21.00 часа на стадион

...
Стара Загора. На 7 юли от 21.00 часа на стадион
Коментари Харесай

Стара Загора: В Общината ще се проведе пресконференция във връзка с предстоящото представяне на операта „Трубадур“

Стара Загора. На 7 юли от 21.00 часа на стадион „ Берое “ Държавна опера - Стара Загора ще показа величествен театър на операта „ Трубадур “ от Джузепе Верди. В Общината ще се организира конференция по отношение на идното показване на операта. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Пресконференцията ще се състои на 19 юни от 11.00 часа в Зала 2 на Община Стара Загора. Ще участва креативният състав на Държавна опера - Стара Загора в лицето на Огнян Драганов - режисьор, Денис Иванов - костюмограф, Елена Баръмова и Даниела Дякова - солисти.
Продукцията се приготвя особено за четвъртото издание на „ Опера на стадиона “. „ Трубадур ” е измежду най-обичаните и предстоящи постоянно с интерес оперни заглавия на гениалния италиански композитор Джузепе Верди. Неслучайно „ Трубадур ” е второто оперно заглавие, което е сложено на сцената на Старозагорската опера, след нейното основаване през 1925 година.
От началото си Опера на стадиона се осъществя с изключителното подпомагане на Община Стара Загора. На конференцията ще участва и заместник-кметът на Община Стара Загора Иванка Сотирова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР