Стара Загора. На 27 юни от 09.00 ч в парк

...
Стара Загора. На 27 юни от 09.00 ч в парк
Коментари Харесай

Стара Загора: Градът е домакин на национално ученическо състезание по Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации” – 2019

Стара Загора. На 27 юни от 09.00 ч в парк „ Пети октомври ” в Стара Загора ще се организира Националния стадий на ХVІІ-то ученическо съревнование " Защита при бедствия, пожари и изключителни обстановки ” – 2019. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
Представителни тимове от всички области ще премерят сили като показват познания, умения, предвидливост и експедитивност за дейности при земетресение, наводняване, пожари, химическа повреда и оказване на първа до лекарска помощ.
Инициативата е част от Националния календар за извънучилищни действия на Министерството на образованието и науката за образователната 2018/2019 година Организатор на проявата е Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” – Министерство на вътрешните работи и Национален замък на децата – МОН, в партньорство с Община Стара Загора и Български червен кръст – Стара Загора. Целите на надпреварата са да се ревизират равнището на добитите от учениците познания и привички за деяние при естествени бедствия, пожари и промишлени повреди през главния курс на образование в учебно заведение, да възпитава състезателите в възприятие на другарска взаимопомощ и работа в екип при пораждане на спешни обстановки, да разпространява образованието за деяние при изключителни обстановки.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР