Стара Загора. На 18 януари от 14.00 часа в зала

...
Стара Загора. На 18 януари от 14.00 часа в зала
Коментари Харесай

Стара Загора: На 18 януари ще се представи проекта за ремонт на сградата на Общината

Стара Загора. На 18 януари от 14.00 часа в зала 2 на постройката на Община Стара Загора ще се организира обществено показване и разискване на план “Въвеждане на ограничения за енергийна успеваемост в административната постройка на община Стара Загора ”. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Изпълнението на плана, включен в капиталовата стратегия на община Стара Загора, е по Приоритетна ос 1 „ Устойчиво и интегрирано градско развиване “ на Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020.
Целта е посредством въвеждане на ограничения за енергийна успеваемост на административната постройка на община Стара Загора да се обезпечи съвременна, здравословна и функционална среда с високо равнище на енергийна успеваемост и възстановяване на експлоатационното ѝ положение.
Проектът включва топлоизолиране на външни стени, подове и покриви, замяна на съществуваща дограма, замяна на вътрешната отоплителна апаратура, електроинсталация (подмяна на мълниезащитата на постройката, ел. зареждане на външните щори и художествено осветяване на фасадата).
В разискването могат да вземат участие всички жители и заинтригувани страни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР