Стара Загора. Кметът на Общината Живко Тодоров награди 134 доброволци

...
Стара Загора. Кметът на Общината Живко Тодоров награди 134 доброволци
Коментари Харесай

Стара Загора: Кметът Живко Тодоров награди 134 доброволци и активни участници в отстраняването на последиците от разразилата се буря в града на 31 май

Стара Загора. Кметът на Общината Живко Тодоров награди 134 доброволци и дейни участници в отстраняването на последствията от разразилата се стихия в града на 31 май. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . В церемонията взеха присъединяване и зам.-кметовете, Йордан Николов, Янчо Калоянов и Иванка Сотирова.
„ Искам да благодаря персонално на всеки един от тях за безвъзмездния труд, за уговорката, който имаха към града и общината. Докато други снимаха в обществените мрежи и качваха следствията от бурята, тези хора работиха непрекъснато, за което им благодаря. Това им прави чест. Показва, че са почтени жители на Стара Загора “, сподели в приветствието си към доброволците кметът Живко Тодоров.
За своята безрезервност при премахване на последствията от бурята и пороите в града през днешния ден почетни грамоти и награди от Община Стара Загора получиха членове на Спортен клуб за лов на риба, „ Брат за Брата “, НФК Берое, ДЗЗД „ Грийн Партнърс-БКС “, „ Трейс Груп Холд “, Държавно горско стопанство, Регионална дирекция по горите, както и дейни чиновници в звено " Озеленяване и комунални действия ".
Сред отличените бе и младият кмет на Стара Загора Никола Чакъров. Кметът Живко Тодоров уточни, че ще направи всичко допустимо да осъществя една негова самодейност обвързвана с опцията празни общински пространства да бъдат изрисувани с ликовете на български патриоти.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР