Стара Загора. Грандиозен спектакъл ще събере благотворително над 250 участници

...
Стара Загора. Грандиозен спектакъл ще събере благотворително над 250 участници
Коментари Харесай

Над 250 артисти, музиканти и танцьори ще участват благотворително в инициативата „Шоу без име“ на Нешка Робева в Стара Загора

Стара Загора. Грандиозен театър ще събере благотворително над 250 участници на 15 декември в спортна зала „ Стара Загора “ (бивша ДЗУ). Това оповестиха от пресцентъра на Общината . „ Много сила, доста страст, доста детска непорочност “ – по този начин разказа събитието неговият основател Нешка Робева. Тя ще дойде в Стара Загора дружно с петдесет души екип – професионални актьори, музиканти и танцьори. Участие ще вземат и локалните клубове по художествена гимнастика „ Елит “, „ Берое “ и „ Импала “. Ансамбъл „ Загорци “ и вокална групировка към НЧ „ Родина “ също ще се включат. Част от събитието в Стара Загора ще бъдат и националните състезатели по аеробика, които тази година извоюваха европейска купа. „ Съчетавайки музика, танц и спорт се получава хубост “, акцентира Робева. Тя изрече признателност за отзивчивостта на кмета Живко Тодоров и отрасловия зам.-кмет Красимира Чахова, както и за съдействието, което е получил екипът ѝ, от страна на Община Стара Загора.
Турнето на „ Шоу без име “ започва на 24 ноември в Благоевград и ще премине общо през 10 града. Финалът му ще е в Стара Загора. Сценарият и участниците за всяка спирка на спектакъла са разнообразни, прецизираха уредниците. Журито ще бъде интернационално, само че съставът му остава изненада, допълниха те.
„ Обръщайки внимание на спорта отглеждаме здрави деца, тъй като той е дисциплинираност “, сподели Робева. Тя акцентира, че събитието е благотворително и всяка поддръжка за идеята му – подкрепяне на българския спорт и клубовете в страната, е добре пристигнала. Робева добави, че част от средствата ще бъдат дарени за лекуване на дребната Йордана, която има рядко заболяване - проксимален бедрен недостиг.
Билетите са в продажба в мрежата на Eventim, а цените им са от 15 до 40 лв..
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР