Стара Загора. Електронната система за кандидатстване и прием в детски

...
Стара Загора. Електронната система за кандидатстване и прием в детски
Коментари Харесай

Стара Загора: На 21 януари започва приемът в детските заведения от общината

Стара Загора. Електронната система за кандидатстване и банкет в детски заведения в Община Стара Загора ще бъде отворена на 21 януари 2019 година в 12.01 часа. Това заяви Иванка Сотирова, зам.-кмет по филантропични действия на Община Стара Загора, оповестиха от пресцентъра на Общината . От 7 декември 2018 година системата е затворена за отменяне на съществуващите заявки на некласираните деца.
За детски градини и яслени групи в детски градини регистрирането на заявки за присъединяване в класиране е за всяка календарна година (регистрирано заявление през миналата година се заличава и в случай че детето не е признато, при започване на новата календарна година би трябвало да се записва с ново заявление и с нов входящ номер). Системата за регистрации на заявки се отваря и се затваря според „ График на дейностите “. След привършване на приема за календарната година, персоналните данни на заявителите и децата се заличават.
През 2019 година ще може да се записват заявки и за децата, които през нея навършват 3 години, т.е. родените през 2016 година.
В графика на идните класирания за детските градини през 2019 година няма да бъдат оповестени свободни места в ДГ №6 „ Камбанка “ за децата, родени през 2016 година.
Датите за отваряне и затваряне на системата, както и класиранията са посочени в раздел „ Класирания “ на Системата за електронно централизирано класиране за банкет на децата в общинските детски заведения на територията на община Стара Загора. Първото класиране за децата родени през 2016 година, които аплайват за първа група в детските градини е на 21 март.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР