Стара Загора. Единадесетокласничката Радина Николова от Търговска гимназия Княз Симеон

...
Стара Загора. Единадесетокласничката Радина Николова от Търговска гимназия Княз Симеон
Коментари Харесай

Стара Загора: Избраха нов председател на Младежкия общински съвет

Стара Загора. Единадесетокласничката Радина Николова от Търговска гимназия „ Княз Симеон Търновски “ в Стара Загора е новият ръководител на Младежкия общински съвет (МОС). Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора .
Тя бе определена на постоянно съвещание съвета. Младежите дефинираха и новите водачи на непрекъснато настоящи комисии.
Всички претенденти имаха задача да се показват пред членовете на Младежкия общински съвет с къса стратегия, в която да изложат за какво желаят да бъдат водачи и какви хрумвания имат за новия мандат в обособените посоки, за които се кандидатират.
Кандидатурите за ръководител бяха три – Радина Николова, Поли Йорданова и Даниел Алексиев. След като изслушаха и тримата претенденти, членовете на Младежки общински съвет след извършено скрито гласоподаване с цялостно мнозинство избраха за ръководител Радина Николова. В програмата си тя подчертава на организационно подсилване, разширение на връзките с локалната власт, основаване на алея на старозагорски поети като част от арт зона в уместно градско пространство.
За водачи на комисиите бяха определени: Комисия по културно развиване и юношески политики – Стефан Колев, Комисия по екология и опазване на здравето – Димитър Червенков, Комисия по спорт и туризъм – Памела Георгиева, Комисия по сигурност, предварителна защита на престъпността и зависимости измежду младежите – Сава Димитров, Комисия по щедрост и работа с сътрудници – Иван Колев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР