Стара Загора е част от българския щанд с площ от

...
Стара Загора е част от българския щанд с площ от
Коментари Харесай

Стара Загора в националната маркетингова кампания на България в Русия

Стара Загора е част от българския щанд с повърхност от 100 кв. м на интернационалната туристическа борса Интурмаркет 2019 в Москва. Щандът е открит от министъра на туризма Николина Ангелкова. По покана на туристическото ведомство на ревюто е и Красимира Чахова, заместник-кмет по туризъм на община Стара Загора. Тя ще показа опциите за туризъм в старозагорския район. На щанда са показани още четири български общини - София, Варна, Велико Търново и Приморско.
Русия е измежду най-важните генериращи пазари за входящия туризъм на България и се работи интензивно за поощряване на пътуванията на жители от Руската федерация у нас, е декларирала министър Ангелкова. За популяризирането на другите туристически артикули и новаторски планове, отговарящи на търсенето на съветските туристи, работи дейна маркетингова акция, е уведомила още Николина Ангелкова.
Още в първия ден на туристическата борса е направена профилирана презентация на тематика „ България - повече от море “, с която туроператори, туристически организации, медии и посетители са били осведомени се с националната туристическа реклама на България за актуалната година. Българският щанд е показал българския фолклор и най-интересното, което предлага България, за морски, поклоннически, авантюристичен и състезателен туризъм, гурме и винени дестинации, юношески пакети, културни и исторически забележителности.
Очаква се тазгодишната борса, която се организира от 9 до 11 март да бъде посетена от над 74 хиляди души. Тя се провежда със съдействието на Федералната организация по туризъм, Федералната организация по въздушен превоз, Руската хотелиерска асоциация и други структури в региона на туризма. Изложителите на тазгодишното й издание са над 1400 компании от повече от 130 страни и от всички съветски райони и национални туристически представителства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР