Стара Загора. Директорът на ГД ПБЗН главен комисар Николай Николов

...
Стара Загора. Директорът на ГД ПБЗН главен комисар Николай Николов
Коментари Харесай

Директорът на ГД ПБЗН главен комисар Николай Николов се срещна със слуителите на Дома за медико-социални грижи за деца в Стара Загора

Стара Загора. Директорът на Групово дело ПБЗН основен комисар Николай Николов се срещна със чиновниците на Дома за медико-социални грижи за деца в Стара Загора и им благодари за съобразителността и бързата реакция в обстановка на зародил наоколо до постройката пожар. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи .
Припомняме, че в късните следобедните часове на 31 август породи пожар в околност недалече от постройката на дома. Тревожният сигнал е предаден към пожарната работа и към мястото неотложно са ориентирани екипи. Междувременно шефът и чиновниците на здравното заведение, подкрепени от служители на реда и поданици от прилежащите къщи са организирали бързото извеждане на дребните деца и не е позволена директна заплаха за живота им. Огънят навреме е локализиран и пожарът е спрян от екипите на РДПБЗН минути преди да доближи дома, като през нощта пожарникари са останали на дежурство в региона.
„ Целият личен състав е реагирал съответно и експедитивно преди пожарът да приближи Дома и по този начин не е позволена директна заплаха за децата и шестте бебета, поверени на Вашите грижи. Действията на дежурния доктор доктор Юлиан Илчев, издал джука заповед за евакуация на децата, застрашени директно от дима и пожара, са били точни и навременни. Адмирации и към старшата сестра Гинка Ковачева, провела извеждането на всички деца от застрашената постройка. Екипите, работили на място ме увериха, че разполагате с всички нужни проекти за дейности при сходни обстановки, от време на време се организират инструктажи. А обстановка като тази потвърждава на процедура, че сте се отнесли с нужната съвестност, с цел да се подготвите и че чиновниците Ви са подготвени и на равнище. Пожелавам на всички доста здраве, професионални и персонални триумфи! “ – се споделя в адреса на министъра на вътрешните работи до доктор Георги Узунов, шеф на Дома в Стара Загора.
Своята признателност и висока оценка за съответната реакция на медицинския личен състав изрече и основен комисар Николов. Заедно с него на срещата в Дома за медико-социални грижи за деца бе и шефът на районната дирекция за пожарна сигурност и отбрана на популацията комисар Стоян Колев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР