Стара Загора. Детският спектакъл Весели небивалици“ ще бъде представен в

...
Стара Загора. Детският спектакъл Весели небивалици“ ще бъде представен в
Коментари Харесай

Стара Загора: Детският спектакъл „Весели небивалици“ ще бъде представен в парк „Артилерийски“ по повод празника на града на 5 октомври

Стара Загора. Детският театър „ Весели небивалици “ ще бъде показан в парк „ Артилерийски “ във връзка празника на града на 5 октомври. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Спектакълът ще се организира на 28 септември от 17.00 часа в парк „ Артилерийски “.
С доста игри и надпревари, фокуси, занимателни илюзии и жонглиране ще зарадват децата уредниците от Театър ПАН. Ще има детска дискотека с обичани песни и танци с помпони, клоунадни скечове и етюди.
По време на представлението ще има викторина. Организира се и лотария с доста награди. Най-голямата измежду тях е скутер, само че има още 10 по-малки награди - детски столчета, плюшени кукли и други Водещ ще бъде клоунът Цанко (Панайот Цанев), който ще покаже разнообразни фокуси и илюзии на децата. Детските песни, танци и жонглиране са под управлението на Снежина Цанева.
Всички присъстващи ще могат да се забавляват с песни, игри и надпревари, фокуси, танци, състезания и сладки изненади с Арт бонбони. Предвидено е и особено грим ателие за искащите.
Входът за празника е свободен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР