Стара Загора. Детска градина №55 Незабравка“ в село Хан Аспарухово

...
Стара Загора. Детска градина №55 Незабравка“ в село Хан Аспарухово
Коментари Харесай

Стара Загора: Официално беше открита обновена детска градина в село Хан Аспарухово

Стара Загора. Детска градина №55 „ Незабравка “ в село Хан Аспарухово посрещна възпитаниците си в актуализирани пространства. Близо 60 хиляди лева коства ремонтът на общинското детско заведение. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора .
„ Благодаря Ви, че сте тук в навечерието на светлите празници, дружно да се радваме на обновената детска градина. Благодаря на Община Стара Загора, че ремонтът стана факт и в този момент децата се възпитават и образоват в доста по-приветлива конюнктура “, сподели шефът на детската градина Донка Стоилова. Тя прикани родителите да работят взаимно и да пращат постоянно децата си в детската градина.
На тържеството участваха Иванка Сотирова - зам.-кмет на Община Стара Загора, Петър Петров - кмет на Хан Аспарухово, Ганчо Илиев - ръководител на съдружие „ Свят без граници “, директорки на детски градини в общината, както и представители на отдел „ Образование “ в Община Стара Загора.
„ Много по-приветлива е ситуацията в детската градина. Хубаво е, че има две групи с деца и дипломиран личен състав “, сподели Иванка Сотирова. Тя изясни, че построяването на привички у децата зависи и от родителите. Майките са част от системата и с цел да бъдат децата им сполучливи, би трябвало да посещават постоянно градината. Сотирова прикани дамите от самодейната група да оказват помощ на учителите и възпитателите, да научат децата да съблюдават традициите, да работят обединени.
Децата зарадваха гостите с осъществяване на стихотворения свързани с Коледа, ария за Дядо Коледа и танц на джуджетата.
Самодеен състав от локалното читалище поздрави малчуганите с песни, а една от участничките сграбчи вниманието на децата с осъществяване на приказката „ Дядо и ряпа “.
Ученици от локалното учебно заведение също поздравиха по-малките си другари и им пожелаха радостни празници и доста дарове от дядо Коледа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР