Стара Загора. Делян Добрев да преосмисли своята оставка и да

...
Стара Загора. Делян Добрев да преосмисли своята оставка и да
Коментари Харесай

ГЕРБ-Стара Загора призова Делян Добрев да преосмисли оставката си

Стара Загора. Делян Добрев да премисли своята оставка и да не се остава страстите да го водят. Това съобщи регионалният координатор на ГЕРБ в Стара Загора Пламен Йорданов на конференция дружно с народните представители Емил Христов, Маноил Манев и Радостин Танев, оповестиха от пресцентъра на партията . „ Откакто е в политиката, партия ГЕРБ постанова нов морал и доказателство за това е, че всеки един, който не е правилен в своите политически дейности, се отдръпва. Това е нещо, което в Българска социалистическа партия в никакъв случай не се случва. Този морал сега се употребява от съперниците ни за отстрелване на хора и това е неприемливо “, акцентира регионалният координатор на ГЕРБ.
„ Очаквам Българска социалистическа партия, в лицето на Корнелия Нинова, да стартира да търси родственици на хора, които не са родени “, добави Маноил Манев. Той акцентира, че има вяра доста повече на Делян Добрев в сравнение с Елена Йончева.
„ ГЕРБ извършва предизборните си обещания – минималните пенсии са увеличени, започва програмата „ Родители в претовареност “, за децата за които няма места в детските ясли и градини. Работи се, а това не се харесва на Българска социалистическа партия, чиято опорна точка е да се приказва по какъв начин държавното управление не работи “, уточни на собствен ред Емил Христов. Той разгласи, че това, което е дадено в Стара Загора се извършва. Прави се пътят към Гурково, който бе в доста тежко положение, стартира осъществяването и на плана за правата Стара Загора – Раднево. В Община Стара Загора по „ Региони в напредък “ се ремонтират главно учебни заведения и детски градини на стойност малко над 14 млн. лева Подадени са и шест плана в обществената сфера.
„ ГЕРБ съблюдава обещанията си и следващото доказателство е почналата през предходната седмица стратегия „ Родители в претовареност “ “, уточни Радостин Танев. Той разгласи, че заявки към този момент се подават в бюрата по труда, и че от програмата могат да се възползват родители, които желаят да стартират или да се върнат на работа, а за децата им не е имало място в яслата или детската градина. „ 20 млн. лева се насочват непосредствено към млади фамилии, а детегледачи могат да бъдат бабите или дядовците на децата, или утвърдени от самите родители безработни хора “, акцентира старозагорският депутат.
Относно идното разглеждане на отчета за „ Грипените “ в Народното събрание, Емил Христов, който е ръководител на Временната комисия за изследване на процедурата по желание на нов изтребител, уточни, че са открити смущаващи обстоятелства и условия. „ Комисията предлага на Народно събрание да направи рекомендации към Министерството на защитата за промяна на документите, които са дали голословно преимущество на една от офертите, и са станали причина един от участниците да бъде дисквалифициран “, акцентира националният представител. Препоръчва се също по този начин да се стартира още веднъж процедурата, от внасянето на плана за капиталов разход в Народно събрание, като бъдат прегледани и новопостъпили предложения и за новопроизведени самолети, които са били известни все още на взимане на решение.
„ Новият политически сезон на 44-тото Народно събрание стартира с динамична работа по комисиите, с работни групи, необятни формати. Има останала доза болшевизъм в Българска социалистическа партия, която в зала се трансформира радикално когато види камерите. Във вътрешната комисия след първо четене са измененията в Закона за вътрешните работи, в които има значими текстове свързани с миграцията и децата мигранти. Работи се върху основни промени и в Закона за придвижване по пътищата, в Закона за Министерство на вътрешните работи “, акцентира националният представител Маноил Манев.
Комисията за българите в чужбина работи интензивно и върху законопроекта, който ще даде опция на българите зад граница, които са в процедура за приемане на българско поданство, да получават така наречен синя карта. „ С нея те ще имат опция да работят в България, до момента в който трае процедурата за поданство “, изясни още Манев
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР