Стара Загора. Членовете на Младежкия общински съвет в Стара Загора

...
Стара Загора. Членовете на Младежкия общински съвет в Стара Загора
Коментари Харесай

Стара Загора: В града ще се проведе благотворителната целогодишна кампания ,,Дари, за да зарадваш - 2‘‘

Стара Загора. Членовете на Младежкия общински съвет в Стара Загора стартират на 28 януари т. година втората благотворителна целогодишна акция,,Дари, с цел да зарадваш - 2‘‘. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Първата благотворителна акция през 2018 година бе за събиране на училищен принадлежности, облекла и играчки за едно старозагорско учебно заведение. Тази година акция има за цел да помогне на човек в потребност.
„ Ние, а и всички жители, към които се обръщаме можем да бъдем положителни, съпричастни и състрадателни освен по време на огромните християнски празници, само че и през цялата година. Ако искаш да зарадваш хората до теб, направи непретенциозно подаяние на човек в потребност. за който един топъл обяд значи доста “, споделят младежите.
В акцията може да се включи всеки, който има предпочитание и опция да подари най-малко един пакет хранителни артикули или консерви с дългогодишен период на валидност. Събраните артикули ще бъдат предоставени на обществените кухни към църквите,,Св. Димитър‘‘ и,,Св. Паисий Хилендарски‘‘ в град Стара Загора.
Всеки, който желае да се включи в акцията, би трябвало да има в поради следните условия: Хранителните пакети (боб, ориз, леща, грах, макаронени произведения, нишесте, брашно, сол, захар, олио или консерви) би трябвало да са с дълъг период на валидност и без нарушаване на опаковката.
Всичко, което хората желаят да дарят, могат да донесат в Младежкия дом на бул. „ Патриарх Евтимий ” 176 през цялата година, всеки работен ден от 08.30 до 21.00 часа. При предаването им би трябвало да заявят, че са за акцията. Повече информация жителите могат да получат на тел.042 639 974, а за учениците и от представителя на Младежки общински съвет в съответното учебно заведение.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР