Стара Загора. Броени дни след пресконференцията, на която Христо Стоичков

...
Стара Загора. Броени дни след пресконференцията, на която Христо Стоичков
Коментари Харесай

Стара Загора: Представители на ФК Барселона инспектираха стадион „Берое“

Стара Загора. Броени дни след конференцията, на която Христо Стоичков и кметът на Стара Загора Живко Тодоров оповестиха звездния конфликт сред Дрийм тийма на Барселона и тима на Камата и другари, на посещаване у нас дойдоха двама представители на испанския гранд. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора. Целта на визитата им бе да инспектират от близко стадион „ Берое “ и да ревизират дали базата дава отговор на условията за идния футболен театър на 20 септември в „ града на липите “.
Останали удовлетворени от всичко, което са съумели да инспектират и видят през вчерашния ден – 21 юни, представителите на ФК Барселона са удостоверили, че стадионът, хотелът и всичко належащо за удобството на едни от най-големите митове на каталунците, е на разположение. Те са безапелационни, че изискванията за провеждането на мач от сходна големина, са отлични.
Това е следващото доказателство, че още със самото начало събитието, което е част от акцията „ Стара Загора – Европейски град на спорта 2017 “ насочва сериозна поръчка за едно феноменално футболно шоу – същински празник за всички почитатели освен в „ града на липите “, само че и в цяла България.
Събитието „ Дрийм тиймът на Барселона против тима на Стоичков “ е на 20 септември 2017 година на стадион „ Берое “, гр. Стара Загора. Началото ще е в 20.00 часа. Билети за звездния футболен мач се продават в мрежата на Eventim, както и във почитател магазина на стадион „ Берое “. Цена на билетите: от 30 лева до 80 лева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР