Стара Загора. Благотворителна инициатива по проект на електроразпределителното дружество EVN

...
Стара Загора. Благотворителна инициатива по проект на електроразпределителното дружество EVN
Коментари Харесай

Благотворителна инициатива се проведе в Детска градина №25 „Ален мак“ в Стара Загора

Стара Загора. Благотворителна самодейност по план на електроразпределителното сдружение EVN организираха в Детска градина №25 „ Ален мак “ в Стара Загора. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
Програмата е отдадена на всички нуждаещи се лица или обществени групи, неправителствени организации, сдружения с общественополезна активност, домове за деца и възрастни и други нетърговски организации. Участниците в доброволческите акции се назовават „ добряци “ – хора със златни сърца.
С доброволния труд на чиновници на компанията, пристигнали от Пловдив, лицевата страна на оградата на детското заведение блестна в цветовете на дъгата. Водени единствено от желанието да зарадват дребните палавници, „ добряците " подариха доброволният си труд в името на щастливите детски усмивки.
Провокирани и разчувствани от жеста им, родителите също демонстрираха съпричастност и се включиха в боядисването.
„ Казват, че в наши дни има недостиг на хора. Хора, които се раздават, хора, които подаряват времето си, знанията си, уменията си. Нашата самодейност опровергават това изказване “, разяснява Меглена Бакърджиева, шеф на детското заведение.
Тя благодари на хората взели участие в самодейността за тяхната добрина, човещина и подготвеност да одобряват провокации, в името на един по-добър свят.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР