Стара Загора. Асоциацията на пациентите с автоимунни заболявания продължава безплатните

...
Стара Загора. Асоциацията на пациентите с автоимунни заболявания продължава безплатните
Коментари Харесай

Безплатни прегледи за псориазис ще се проведат в Стара Загора

Стара Загора. Асоциацията на пациентите с автоимунни болести продължава безплатните прегледи по план „ Кажи НЕ на страха, попитай експерт “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Кампанията, която се организира от 2018 година, е ориентирана към пациенти с открит псориазис и следващия град, в който се организира е Стара Загора.

За да се явят пациентите на безвъзмезден прегледи, те би трябвало да имат сложена диагноза. Лекарят, извършващ безплатните прегледи, ще бъде доктор Виолина Тодева, експерт по дерматология и венерология. Кабинетът за прегледи се намира в Стара Загора на ул. Георги Кюмюрев “ №14.
Прегледите ще се правят от 1 до 30 септември. Линията за записване е отворена всеки ден от 10.00 до 18.00 часа на тел 0876 303 400.

Д-р Виолина Тодева е експерт по кожни и венерически заболявания. С дерматологични проблеми се занимава от 2006 година През годините развива професионалните си умения, като посещава голям брой симпозиуми, семинари, уебинари и на практика курсове. Участва в акции, свързани с профилактика и повишение на информираността за разнообразни кожни болести.

Д-р Тодева е и началник на екип, който през 2018 година основава първото в България практично и изцяло гратис онлайн приложение за инспекция на признаци и проучвания. Ежедневно продължава да надгражда своя професионален опит и умения. Д-р Виолина Тодева наблюдава положението на пациенти с диагноза Псориазис. За нея връзката с пациентите и положителното отношение са преди всичко.

Публикува научни публикации в периодически издания на български и задгранични издателства и уеб сайтове. Взема интензивно присъединяване в български и интернационалните научни конгреси с отчети и постерни презентации. Д-р Тодева е взела участие в два научни плана за дерматоалергологични болести при разнообразни рискови групи и медицински служащи и е стипендиант на Витилиго мастерския клас за България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР