Стара снимка на Наско Колев, на която той празнува осми

...
Стара снимка на Наско Колев, на която той празнува осми
Коментари Харесай

Познахте ли го? Гледа го цяла България

Стара фотография на Наско Колев, на която той чества осми рожден ден избра майка му, с цел да покаже, че се гордее с представянето на сина си във „ ВИП Брадър”. Въпреки че някой от съквартирантите го намират за асоциален и много затворен, към този момент бъдещият доктор се радва на благосклонности на фенове и жители на къщата в Нови хан. Негов единствен зложелател е Кулагин, който не пропуща да го клъвне, че още живее в дома на родителите си. Майка му Аделина обаче поддържа по всякакъв начин надареното си момче. Тя е акушер, по тази причина и Колев избрал да учи медицина.



Аделина споделя, че е приела новината за присъединяване на сина й във „ ВИП Брадър “ с доста смесени усеща, най-много тъй като той е некомпетентен, а в шоуто участниците подлежат на операция. Обсъдили са фамилно поканата му в шоуто, само че решението да влезе си го е взел самичък. Посъветвали са го да не се поддава на провокации, защото е учтив и образован младеж. Майка му издава още, че не му е повлияла за медицината. Наско е бил признат във всички университети във Англия, в които е кандидатствал, все инженерни науки, все с математика. Но в последна сметка е избрал да следва медицина във Варна.

На въпроса към Ади дали й е неприятно името на сина й да се загатва паралелно до това на Мария Илиева и дали двете се познават, майката отсича: „ Познаваме се, несъмнено, с Мария Илиева. Не се нервирам и не обръщам внимание какво се приказва и написа за тях, тъй като не се интересувам от потребността на хората от злословия и зрелища “. А на запитването какво ще му каже, когато излезе от къщата, Аделина е безапелационна: „ Че се гордеем с него! И че му „ смъкваме шапка “ за стоицизма! Балансиран, овладян и позитивен! “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР