Стара електрическа инсталация затвори социалната служба в район Северен. Това

...
Стара електрическа инсталация затвори социалната служба в район Северен. Това
Коментари Харесай

Изпратиха старци за зелен хайвер

Стара електрическа апаратура затвори обществената работа в регион „ Северен ”. Това е станало още на 27 декември. Обслужването на клиенти е пренасочено към офиса на бул. „ Руски ” 15 (блокът на " Пловдивинвест " ) и не е ясно по кое време казусът ще бъде решен.

„ Отпреди Нова година на остарялата работа залепиха табела, че тя няма да работи от 17 до 31 декември. Не са отворили и до момента, а адресът, към който ни пренасочват, се оказа неверен ”, твърди 82-годишната Елена Воденичарова. Пловдивчанката оповестява, че бележката в хлопналата кепенци работа упътва хората към бул. „ Руски ” 20, стая 15.

„ Помъкнахме се натам с бастуните - все хора на 80-85 години. А адресът е в жилищен блок и в него няма такава работа. Първо външната врата бе заключена и 10 възрастни хора стояхме в студа. После започнахме да звъним на жилищата. И стана скандал, тъй като живеещите в блока се развикаха, че в никакъв случай не е имало такава работа там ”, споделя госпожа Воденичарова. От обществената работа на „ Руски ” допускат, че възрастните хора не са чели деликатно адреса, по тази причина са отишли на неверно място. Г-жа Воденичарова твърди, че бележката е сбъркана.

Проблемът със остарялата елинсталация в „ Северен ” пристигнал при взаимното общуване със работа ГРАО. От пренатоварване тя почнала да гърми. ГРАО незабавно получили финансиране и си създали ново окабеляване, изясняват от обществената работа. Оттам са пресметнали, че им трябват 3000 лв. за нова апаратура. Молбата за средства е изпратена до София. Все още не е отговорено по кое време ще получат парите и по кое време службата ще проработи още веднъж.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР