Стъпките на опитните трейдъри и инвеститори се следват значително в

...
Стъпките на опитните трейдъри и инвеститори се следват значително в
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Bitcoin Spark: DeFi ветеран-трейдър прави изненадваща прогноза, че BTCS ще стигне $125

Стъпките на опитните трейдъри и вложители се следват доста в крипто пространството, защото постоянно водят до приятна възвръщаемост.

При това състояние DeFi деец трейдър неотдавна направи прогноза, съгласно която цената на Bitcoin Spark (BTCS) ще стигне до $125.

Какво съставлява DeFi?

DeFi, редуциране от “ ” (децентрализиран финанси), е новаторска финансова екосистема, построена върху блокчейн технология, която има за цел да революционизира обичайните финансови услуги, като отстрани медиатори като банките.  

В DeFi финансовите транзакции и услуги се правят непосредствено сред потребителите посредством децентрализирани приложения (dApps) и смарт контракти върху блокчейн платформи. DeFi предлага необятна гама от услуги, в това число разпределяне на заеми, заемане на средства, търговия и други, като всички те се ръководят от транспарантен и самостоятелен код, а не от централизирани органи.



Този новаторски метод освен усилва достъпността на финансовите услуги, само че и покачва прозрачността и сигурността в света на финансите, което го трансформира в трансформираща мощ в пространството на криптовалутите и блокчейн.

Какво съставлява Bitcoin Spark?

Bitcoin Spark е нова блокчейн мрежа, която се стреми да реши рестриктивните мерки на обичайните блокчейн мрежи. Тя дава по-бърза, по-евтина и по-скалируема платформа за създаване и потребление на смарт контракти и децентрализирани приложения (dApps).

Bitcoin Spark обезпечава бърза и рентабилна обработка на транзакциите, като има малко време за извличане на блок, разширени благоприятни условия за транзакции на блок и голям брой възли. Тя обезпечава мащабируемост посредством потребление на многослоен дизайн, който включва обособен пласт за смарт контракти с голям брой системи за осъществяване, които доближават до край в главната мрежа.  

Този многопластов дизайн също по този начин предизвиква разнообразието от смарт контракти и dApps в границите на екосистемата, като разрешава потреблението на голям брой езици за програмиране.  

Мрежата Bitcoin Spark отива още по-далеч, като интегрира свои лични действителни приложения. Тя употребява реформаторски консенсус, наименуван доказателство за развой (Proof-of-Process,PoP), който нелинейно възнаграждава потребителите за валидиране на блокове и даване на изчислителна мощ.  

Мрежата ще бъде извънредно лека, което ще разреши даже на устройства с ниска мощ да вземат участие във валидирането. Екипът разработчици на Bitcoin Spark ще пусне приложение, което може да се конфигурира на устройства, употребяващи Windows, Android, iOS, Linux и Mac OS, позволявайки на потребителите да валидират блокове, като позволяват достъп до процесорния блок на устройствата.  

Приложението няма да взаимодейства или да се намесва във функционалностите на операционната система на устройството и непрестанно ще контролира употребяваната изчислителна мощ, като регистрира живота на батерията и потребностите от едновременна приложимост на устройството.  

Изчислителната мощ, предоставена от валидаторите, ще бъде “отдадена чартърен ” на лица и организации, които се нуждаят от забележителна отдалечена изчислителна мощ. Тези, които употребяват тази услуга, ще заплащат благодарение на BTCS, които по-късно ще бъдат трансферирани на валидаторите.

Освен това уебсайтът и приложението Bitcoin Spark ще имат дребни пространства за реклами. Общността ще следи рекламите, с цел да обезпечи безвредна и надеждна рекламна платформа. Тези, които употребяват Bitcoin Spark за рекламиране, ще би трябвало да заплащат с BTCS, а приходите ще се разпределят сред участниците в мрежата и екипа на разработчиците.

Може ли Bitcoin Spark да доближи $125?  

Няколко са факторите, заради които Bitcoin Spark може да доближи $125. Иновативната технология и действителните приложения на плана значат капацитет за доста приемане, което може да докара до значително нарастване на цената.  

Освен това Bitcoin Spark има оптимално предложение от 21 милиона BTCS, което допуска капацитет за дълготрайно нарастване на цената, образец за което е Биткойн (BTC). Всъщност някои анализатори считат , че Bitcoin Spark може да пренапише историята на Биткойн.

Нещо повече, Bitcoin Spark се намира в стадия на в началото предложение на монети (ICO), което допуска ниска пазарна капитализация, проправяща пътя за невиждани ценови скокове.  

В допълнение към това, стартирането на Bitcoin Spark съответствува с началото на идващия крипто бичи растеж, който в исторически проект води до обилни ценови ралита за “ ” с ниска капитализация. Bitcoin Spark продава BTCS токени на цена от $2.25 и предлага 10% бонус във Фаза 4 на ICO.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР