Стъписващи разкрития излязоха наяве след първия официален доклад за смъртта

...
Стъписващи разкрития излязоха наяве след първия официален доклад за смъртта
Коментари Харесай

Разследват служител на ЛА Ейнджълс за смъртта на Скагс, в организма му са открити опиати и алкохол

Стъписващи разкрития излязоха нескрито след първия формален отчет за гибелта на бейзболиста на Лос Анджелис Ейнджълс Тайлър Скагс. Късно нощес Медицинският институт на окръг Тарант във Форт Уърт, щата Тексас, популяризира заключенията от аутопсията на 27-годишния питчер от МЛБ, ненадейно умрял в хотелската си стая на 1 юни.

От документа проличава, че в организма на Скагс са открити следи от наркотичните субстанции фентанил и оксикодон, както и високо наличие на алкохол. Като причина за гибелта е посочена " смесена интоксикация с етанол, фентанил и оксикодон с терминална аспирация на стомашно наличие ". Иначе казано, младият мъж е повърнал и се е задавил съдбовно в резултат на свръхдоза опиати.

Toxicology report reveals fentanyl, oxycodone and alcohol found in Tyler Skaggs' system when he was found dead pic.twitter.com/E9KJMhJhfC
— Bleacher Report MLB (@BR_MLB) August 30, 2019
Заключението е, че гибелта е настъпила инцидентно, без непозната интервенция. Въпреки това от фамилията на Скагс оповестиха, че полицията в Саутлейк, Тексас, води следствие против неназован чиновник на ЛА Ейнджълс поради трагичния случай. Най-вероятно става въпрос за индивида, снабдил питчера със мощните опиати.

" Разтърсени сме да научим, че гибелта на нашия обичан Тайлър е резултат от композиция от рискови лекарства и алкохол – се споделя в формалната позиция на семейство Скагс, публикувана от адвокатска адвокатска фирма. – Това изцяло се разминава с характера на индивида, който работеше толкоз крепко, с цел да стане състезател от Мейджър лийг бейзбол, и имаше толкоз обещаващо бъдеще в играта, която обичаше. "

A medical examiner has ruled that Angels pitcher Tyler Skaggs died from an accidental overdose of drugs and alcohol. https://t.co/dNzlVNQMDq
— SportsCenter (@SportsCenter) August 30, 2019
В 7-страничния медицински отчет се показва, че в кръвта на Скагс е имало 38 нг/мл оксикодон и 3,8 нг/мл фентанил – и двете субстанции са изключително мощни болкоуспокояващи и спадат към групата на опиоидите. Също по този начин токсикологичните проби са открили съществуване на 1,22 промила алкохол.

Засега от Лос Анджелис Ейнджълс отхвърлят значителен коментар по новите сведения, както и по подозренията, че вътрешен човек има косвена връзка със гибелта на Тайлър Скагс. " Мога единствено да кажа, че всички сме надълбоко натъжени и с изцяло разрушени сърца – съобщи генералният управител на клуба от Анахайм Били Еплър. – Всеки търси обстоятелства и всеки в нашата организация желае обстоятелства, по тази причина оказваме цялостно подпомагане на следствието. "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР