Станка Марангьозова се казва убитата жена, намерена застреляна в автомобила

...
Станка Марангьозова се казва убитата жена, намерена застреляна в автомобила
Коментари Харесай

Ето застреляната в Младост. Станка Марангозова e участвала в пирамида за над 65 млн. лв.


Станка Марангьозова се споделя убитата жена, открита убита в автомобила й в столицата. Тя била открита през днешния ден 20,53 часа пред блок 18 в столичния квартал "Младост " от брачна половинка си.

Марангьозова лежала на предната седалка на автомобила с огнестрелна рана в главата, оповестява "24 часа ".

Бяла роза, хвърлена до натрупа на убитата довечера Станка Марангозова, е едно от нещата, които криминалисти намират по време на огледа в столичния кв. "Младост ".

Разстрелът е бил чут от събеседника на Станка, с който тя говорила по мобилния си телефон. Колата й е била в придвижване, а прозорецът - свален.

За в този момент не е ясно с кого е говорила Станка, само че сигурно той ще бъде един от главните очевидци за гибелта на дамата.

Тя е упрекната, че от януари 2008 година до октомври 2011 година е източила сумата от 65 536 705,98 лева, сочи обвинителният акт против нея. Той е импортиран от Софийската градска прокуратура.

В началото на ноември 2011 година тя е задържана от ДАНС за пране на пари. Малко по-късно в ефирен ефир упреква наследник на някогашна министърка, че я е измамил. Обвиненията й наподобява са безпочвени, защото не водят до обвиняване на мъжа, който Станка набеждава.

Не е ясно до какъв стадий е делото, споделиха за "24 часа " прокурори, които са работили по него, само че в следствие са се преместили в по-горна прокуратура.

В момента на мястото на гибелта на Станка се организира оглед. Криминалисти търсят улики. Не е ясно дали Станка се е самоубила или е била убита. За в този момент криминалисти отхвърлят детайлности.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР