Станка Марангозова, която беше разстреляна преди дни в ж.к. Младост

...
Станка Марангозова, която беше разстреляна преди дни в ж.к. Младост
Коментари Харесай

Убитата Станка Марангозова била позната и на прокуратурата във Враца

Станка Марангозова, която беше разстреляна преди дни в ж.к. " Младост " в София, е " позната " на управляващите във Враца, защото е била разследвана за измами. Прокуратурата е душила към далавери на нейната компания със аграрни земи, само че делото не е приключило с присъда, оповестява konkurent.bg. Разработката е трансферирана по други каузи за измами на Станка в София.

Марангозова е имала компания – сдружение с лимитирана отговорност, в града под Околчица, чиито шеф е била. Основната активност е била обвързвана с търговия и произвеждане с незабранени от закона промишлени, хранителни и селскостопански артикули. Дружеството е имало регистрация за насърчаване на туризъм и сложни туристически услуги, спедиционни и транспортни покупко-продажби, външно-търговска и външно-икономическа активност. Почти всички обаче настояват, че компанията на Станка се е занимавала най-вече с изкупуване на аграрни земи.

Поне преди шест години и половина обаче сдружението й се изнесло от офиса си в една от постройките в центъра на Враца и не се е завръщало в града. В комерсиалния указател е вписан запор в интерес на банка в размер на съвсем 165 000 лв..
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР