Станислава се върнала към стария си ритъм на живот и

...
Станислава се върнала към стария си ритъм на живот и
Коментари Харесай

Зверски скандали раздират дома на Краси Радков, жена му заряза бебето и хукна по сватби


Станислава се върнала към остарелия си темп на живот и към този момент даже поемала професионални вечерни изяви. Преди броени дни тя още веднъж влезнала в ролята на водеща на баровска женитба, на която пък мъжът й бил нает да забавлява гостите с комедийните си скечове. Бебето било оставено в ръцете на детегледачка, писа „ Ретро “.

Съседи на семейство Радкови разкриват, че незабавно откакто синът им Теодор се появил на бял свят, майка му изпаднала в тежка следродилна меланхолия. Първото нещо, било да стартира строга диета. От години тя поддържа анорексично слаба фигура и макар че по време на бременността наддала едвам с 8 кг, се чувствала смачкана и не серпантина да плаче пред огледалото.

От друга страна, хормоналният дисбаланс, който я застигнал, се отразил пагубно на връзките й с Краси. Комшиите им нон-стоп ставали очевидци на грозни кавги. Начинаещите родители, които се бориха да имат дете близо 17 години, непрестанно си повишавали звук, нагрубявали се и даже хвърляли предмети един по различен.

В разгара на свадите Станислава си хващала дамската чанта и напускала жилището, само че при една от последните дъндании изгонила Краси за цели два дни.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР