Станислава Армутлиева кръшка на съпруга си Тим с личния си

...
Станислава Армутлиева кръшка на съпруга си Тим с личния си
Коментари Харесай

Саня Армутлиева спи с шофьора си

Станислава Армутлиева кръшка на брачна половинка си Тим с персоналния си водач във „ Вирджиния рекърдс ”, с който постоянно се появява пред постройката на Нова телевизия за присъединяване си в музикалното шоу „ X Фактор ” като част от журито. Пикантната вест издадоха чиновници на палавата брюнетка, научи HotArena .   „ Шефката го удари през пръсти, за никого във компанията не е загадка, че си ляга с водача си, широкоплещест юноша, на който ще спестим името. Превърна шоуто в seX-Factor ”, възмущават се във „ Вирджиния рекърдс ”.

Слабостта на Саня е много по-млад от формалната й половинка и татко на двете й дъщери – 17-годишната Маргарита и 14-годишната Алма. „ Съпругът на Саня, британецът Тим, е характерен представител на островната монархия – сдържан, вежлив и лишен от балканската емоционалност. Затова евентуално шефката си пада по шофьорчето, което си наше момче, българче ”, подхилкват се в музикалния колос.

Именно около музикалния бизнес Станислава се среща и с поданика на Елизабет II. По това време Тим е част от екипа на международния промоутър „ Лайф Нейшън ” и се занимава с организацията на огромни музикални събития у нас и в цяла Източна Европа. За благополучие и на двамата обаче не работят дружно. Пред медиите Саня с усмивка изяснява, че към момента не е убедила брачна половинка си, че би трябвало да живеят в България, доста от времето прекарват тук, постоянно и пътуват, всеки поради своя бизнес.

Преди да се оженят имат 2-годишна връзка, а се срещнали от най-малко шест години по-рано. На самото сключване участвали единствено приятелите от Германия, почел ги и Майкъл Кунстман, създател на „ Вирджиния рекърдс ” като сътрудник в България на на най-голямата по това време музикална компания в света – PolyGram. Според клюката по това време починалият към този момент Майкъл Кунстман е формалният ухажор на амбициозната Станислава, макар че е женен за джаз вярата Камелия Тодорова . На сватбата обаче баровецът към този момент не можел да се движи самичък поради тежко заболяване. Родителите на Саня първоначално били разочаровани, че щерка им няма да подвига щура женитба. Години по-късно обаче майка й била поканена на обилен годеж, след който й споделила: „ Благодаря ти, че ми спести тая лудница ”.

„ Сега обаче сантименталните мемоари от сватбата са застинали в суровата действителност: брачният партньор е зад граница, а персоналният водач – постоянно на разположение ”, помиряват се сътрудниците на Саня в музикалния издател.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР