Станислав Недков-СтъкиСтанислав Недков-Стъки, фейсбукКОГО представляват народните ни представители?Част от кой

...
Станислав Недков-СтъкиСтанислав Недков-Стъки, фейсбукКОГО представляват народните ни представители?Част от кой
Коментари Харесай

Ситият на гладния не вярва. Кого представляват народните ни представители?

 Станислав Недков-Стъки
Станислав Недков-Стъки, фейсбук

КОГО съставляват националните ни представители?

Част от кой народ са? Дават ли си сметка, че са определени от най-бедния народ в Европейски Съюз, не с цел да забогатяват, а с цел да вземат решение проблемите му? Последните три Народно събрание одобриха един-единствен закон – Изборния, с който ограничиха правото ни на свободен избор при гласоподаване. Те ни задължиха да гласуваме със съмнителни машини, в които никой не има вяра.

Сегашното 47-мо Народно събрание работи от близо 3 месеца, като към момента не е приело нито един закон. Дори нямаме гласуван бюджет, поради което цялата страна е блокирана. Липсата на законодателна интензивност обаче не попречи на депутатите да вдигнат заплатите си с още 700 лева макар рецесията и все по-голямото обедняване на голяма част от българите. Заплатата на българските депутати плюс добавките, които вземат от присъединяване им в комисии е близо 8000 лева!!!

Срам, тъй като е много повече от заплатите на сътрудниците им в Полша, Чехия, Словения, Литва, Латвия, Кипър – все страни със доста по-висок стандарт от този в България.

Неоправдано високи заплати за депутатите и унизително ниски за хората, които са ги избрали. Това е тъжната реалност.

“Ситият на гладния не има вяра ”, е споделил умно народът ни и е прав, изключително в този случай. Как ще повярваш на сънародниците си, че мизерстват, когато ти охолстваш на гърба им?

За да опровергаят изказванието ми, че са скъсали нишката с народа, приканвам депутатите ни да понижат заплатите си, като ги приравнят към междинната за страната в обществения бранш, която все още е 1872 лева

Само когато влезеш в обувките на средностатистическия българин, можеш да схванеш потребностите му. Всичко останало е двуличие и фалш.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР