Станислав Иванов и Искра Бочева грабнаха шампионските купи във второто

...
Станислав Иванов и Искра Бочева грабнаха шампионските купи във второто
Коментари Харесай

Станислав Иванов и Искра Бочева спечелиха Sandanski Open II

Станислав Иванов и Искра Бочева сграбчиха шампионските купи във второто издание на Sandanski Open за 2019 година На финала при мъжете Станислав Иванов се наложи с 6:3 над Милен Балтов и взе реванш за загубата си в мача за купата напролет от Едиз Батран.

Искра Бочева се наложи в дуела за купата над Екатерина Новицка с безапелационното 6:1. Това е втората й купа в фамилната тенис и СПА верига, откакто напролет господства в Santa Marina Open I. При смесените двойки за пръв път спечелили станаха Виктория Станчева и Андрей Коцев, победили във финалната среща Бранимира Тодорова и Иван Златанов.

"Радвам се на успеха и я одобрявам като добър свършек на сезона, - сподели Искра след последната си среща. - Разчитах на атакуващия си жанр на игра. Често съм губила поради него, само че с повече опит на шампионати, рано или късно, експанзията се оказва печеливша. Затова човек не би трябвало да изневерява на стила си. "

"При мъжете има доста състезатели, които печелят с отбранителна игра, а аз избирам да изгубя, само че да не играя отбранително. Имах два положителни дни и ударите ми се получаваха. В групите играх с Катя Новицка и я победих мъчно с тайбрек. "

"На финала играта ми се получи много по-добре и я бих с 6:1. Както постоянно организацията на Уикенд тур беше на доста високо равнище и имаше приятни моменти отвън корта.Времето беше ужасно, а всички участници са другарски настроени. Благодаря на уредниците за следващия прекрасен шампионат и се надявам да има такива и през идващия сезон. "

По време на Sandanski Open II се организира обичайният фестивал "Сандански пее, заиграва - Пирина разклаща ". Така гостите, пристигнали да премерят сили на кортовете, се срещнаха с обичайните български хора и попиха силата на фолклора ни. За положителното им въодушевление се погрижиха от компания „ Китанови 2009 “ ООД, подсигурили бирата за целия уикенд, а скарата беше от „ Братя Узунови “.

В програмата на Уикенд тур до края на 2019 остават два шампионата. От 25 до 27 октомври ще се организира Uva Nestum Open II в Гоце Делчев, а от 8 до 10 ноември е ред на Hot Springs Open II в Баня.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР