Станислав Балабанов от ИТН коментира влизането на България в Шенген

...
Станислав Балабанов от ИТН коментира влизането на България в Шенген
Коментари Харесай

Балабанов за Шенген: Денков сам се поздравява, на практика, за поредния провал

Станислав Балабанов от Има Такъв Народ разяснява влизането на България в Шенген по въздух и море. " В разгара на тези прелестни празници бях решил да не пиша нищо обвързвано с политика, само че не мога да остана безразличен, откакто Денков самичък се поздравява, на процедура, за следващия неуспех ", съобщи той.

" Били се разбрали България да влезе в Шенген през март 2024. С дребната детайлност, че това ще стане единствено по въздух и вода. Целта беше друга, бе този… Денков. Да можем свободно, като пълноправни членове на Европейски Съюз, да пътуваме през сухопътните граници на другите държави- без проблеми и без закъснение ", написа Балабанов.

" Вместо да употребявате няколко подвластни медии, които да ви хвалят, излезте и си признайте, че в действителност вие сте въздух под налягане. Защото и Шенген е по въздух, и бюджетът ви е цялостен въздух, а и Еврозоната ще остане там- някъде във въздуха. С въздухари на власт- толкоз. Оставка! ", добави той.

По-късно водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов поддържа Балабанов, като препубликува мнението му в персоналната си фейсбук страница.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР