Станислав Бахчеванов е от гражданската квота в листата с кандидати

...
Станислав Бахчеванов е от гражданската квота в листата с кандидати
Коментари Харесай

Във Варна трябват още места на открито за забавления на младежи и тийнейджъри

Станислав Бахчеванов е от гражданската квота в листата с претенденти за общински съветници на СДС-Варна.  Той е народен селекционер по Кикбокс-Българска Конфедерация кик бокс муай тай, притежател и ръководител на Спортен Клуб кикбокс и муай тай “Йорк “ Варна. Работил е като шеф бранш защита и човешки запаси в кметство Владиславово, Главен полицейски инструктор, бойно приложни техники на РДВР-ВАРНА. Завършил е Публична Администрация и мениджмънт /Спортен Мениджмънт/ ВСУ " Ч.Храбър ". Специализирал е в НСА треньор муай тай, кикбокс, 1 ДАН Кикбокс /кафяв колан/ Полицейско карате, 1 ДАН Кикбокс. Основни провокации в работата му са бойно приложни техники в екстремални и спешни обстановки, полицейско и армейско практическо и теоретично образование, както и работа с проблематични и нападателни деца, младежи, работа с малцинства, социализиране реализация и приобщаване посредством спорт, обучение и просвета.

- Какви са главните политически послания на претендентите за общински съветници от листата на Съюз на демократичните сили?
- Основа на дясното е работещата, дейна, предприемчива междинна класа. Тази, която сега е сведена до 20% от обществото ни. Тя е приоритет в нашата политика като претенденти за общински съветници, както и:
- Облекчаване всички режими, които спъват предприемчивостта;
- Активиране положителните закони и унищожаване на дублиращите се длъжности в администрацията. Гарантиране назначенията посредством професионални състезания, а не посредством персонални и политически услуги. Издигане като народен приоритет развиването на българската стопанска система и увеличението на приходите!

- Какви са целите в управническата стратегия на съветниците от Съюз на демократичните сили?
- Непосредствената ни цел е независима група в новия състав на Общинския съвет. Това е причина за устойчиво дясно болшинство, което да продължи реализацията на започнатите планове, както и да създава и уголемява обсега на нови начинания. Като дясна партия Съюз на демократичните сили и отсега нататък ще работи за облекчение на нормативи, които спъват предприемчивостта. Общинската данъчна политика би трябвало да е насочена към облекчение на процедурите – по-прости, по-кратки. Сериозна цел в тази посока е улеснение на достъпа на жителите и на бизнеса до административни услуги и по електронен път. Въвеждане електронна община като средство за ограничение опциите за напън върху жителите от страна на администрацията. Намаляване и усъвършенстване административния уред.
Въвеждане на районни стратегии с национално и европейско финансиране.

- Какви са съответните задължения и начинания, за които упорстват варненци, хората от Вашия квартал, сътрудниците в професионалната ви сфера?
- В града и във Владиславово съществено стои казусът с постоянното сметосъбиране. На напред във времето стои въпросът с благоустрояването на междублоковите пространства и поддръжката на зелените площи. Общината построява нови детски площадки със модерни материали и дизайн - хората го виждат. Но по едно и също време с това не са задоволителни местата за занимания навън на юноши и младежи. Особено остро стои въпросът в „ Кайсиева градина ". Затова вниманието би трябвало да се насочи към построяването на спортни терени и стадиони за футбол, волейбол, въобще за всеобщ спорт.
В града има какво да се желае по въпроса с интеграцията и социализирането на подрастващите и младежите от малцинствата. В това отношение моят дълготраен професионален опит в региона на всеобщия, аматьорски и професионален спорт ми дава убеденост, че един от най-хубавите и верни способи за това е всеобщ спорт за деца и юноши. Спортът дава опция на всеки да се осъществя в живота и обществото. Също по този начин е най-евтината инвестиция в нашето здраве, както и освобождава от експанзията, с която е изпълнено нашето всекидневие.

- В каква степен добре стикованият екип е гаранция за ефикасна работа?
- Вярно е, че всеки човек има вяра на първо място на себе си, аз имам вяра повече на насъбрания опит, който ми разрешава справедлив разбор и действени решения. Работата ми като треньор на националния отбор на България по кикбокс ме убеди, че екипът от хора с нужния професионален опит и познания, кадърен да поема отговорности да взема съответни решения, работещ интензивно и довеждащ нещата до край, е от решаващо значение. Мисля, че както в спорта, по този начин и в политиката, синхронът и професионалните умения на членовете на вярно стикования екип е гаранция за качествена и ефикасна работа.

- Какви са потребностите на съгражданите ви, които ще са съществени цели за вас в идния мандат?
Спорт и просвета, като под това разбирам юношески действия и спорт; всеобщ и професионален спорт, спортни стратегии и действия за образование, адаптиране и социализиране на малцинствата и проблематични деца, работа с проблематични и нападателни деца, младежи, работа с малцинства, социализиране реализация и приобщаване посредством спорт, обучение и просвета.
Работа с хора от всички възрастови групи, образование, бойни спортове и образование теоретично и практическо, за деяние в екстремални и спешни обстановки, общо физическа подготовка, физическа просвета, спорт,
работа и подкрепяне на състезатели на аматьорско и професионално равнище.

- Какви съответни задължения смятате за персонален приоритет?
- В напреднала фаза е реализирането на мой персонален план - откриването на две изцяло оборудвани зали за бойни изкуства/кикбокс, муай тай, ММА, карате, граплинг, джудо, самбо в квартал " Аспарухово " и в центъра под Колхозен пазар. С което ще допринесем за опцията на всички деца, младежи и искащи да практикуват бойни спортове, като всеобщ спорт, фенове, дилетанти и експерти.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР