Станимир Стоилов се завърна в родния Левски след 13-годишна пауза,

...
Станимир Стоилов се завърна в родния Левски след 13-годишна пауза,
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Надявах се, че, когато се завърна, ще намеря модерен стадион, база и добър отбор, но реалността е друга

Станимир Стоилов се завърна в родния Левски след 13-годишна пауза, само че, когато през 2008 година си потегли от „ Герена “ е имал фантазия, че един ден ще се прибере вкъщи, с цел да завари нов стадион, съвременна база и добър тим, само че действителността е радикално друга към днешна дата.

„ Мечтите ми за завръщане на един съвременен стадион и съвременна база, без да имам фантазии и искания тъкмо какъв тим ще имаме. След като имаме съвременен стадион и база би следвало да имаме и добър тим. За страдание не можаха да се осъществят фантазиите. Върнахме се общо взето там, откъдето си тръгнахме “, сподели наставникът на „ сините “ в изявление за Gong.

Стоилов бе единственият треньор с нужните качества и предпочитание да работи в комплицираната финансова конюнктура на стадион „ Георги Аспарухов “, само че не е вълшебник, с цел да реши всички проблеми в клуба за няколко месеца. Той даже едвам доближи до първа победа през уикенда против Локомотив София след няколко следващи несполучливи опита.

„ Ако би трябвало да съм почтен, единственият мач, в който съм удовлетворен оптимално от тима, като игра и държание на терена, беше на мача с ЦСКА 1948. Това беше мач-еталон по какъв начин би трябвало Левски би трябвало да играе в двете етапи. Единственото минусче беше, че трябваше да вкараме най-малко едно или две положения “, сподели още Мъри.

Левски приема Пирин в събота от 18:45 часа на „ Герена “, с цел да се опита да реализира втора поредна победа в шампионата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР