Станимир Стоилов се завърна в Левски в началото на месец

...
Станимир Стоилов се завърна в Левски в началото на месец
Коментари Харесай

Левски преведе няколко заплати накуп на Станимир Стоилов

Станимир Стоилов се завърна в Левски при започване на месец септември 2021 година, откакто 13 лета треньорът беше надалеч от " Герена ". Мъри пое още веднъж " сините " и построи стремително бързо мощен тим и то в условия на жестока финансова рецесия, която опустошава клуба.

След като пое тима, Стоилов осведоми управлението, че не държи да получава постоянно заплатата си. Той настояваше обаче футболистите и асистентите му да взимат парите си, а за него - в случай че има. На този принцип Мъри работи от септември до март. Тоест над 6 месеца треньорът, който възроди по неповторим метод Левски, не взимаше заплата.

Все отново обаче Стоилов неотдавна получи част от парите си, а повода за това не беше друга, а борбата на клуба за лиценз. " Сините " платили заплатите на Мъри до декември, тъй като в противоположен случай клубът щеше да бъде отсечен от лицензионната комисия, написа " Мач Телеграф ".

Така към днешна дата Левски дължи заплатите на Стоилов от началото на годината. На този стадий не се знае по кое време ще има нов превод по сметката на Мъри. Не се чака да е скоро.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР