Станимир Стоилов се завърна в България след триумфа на своя

...
Станимир Стоилов се завърна в България след триумфа на своя
Коментари Харесай

Стоилов: Бих застрелял този, който е взел 14 нови в Левски и иска още

Станимир Стоилов се завърна в България след триумфа на своя Астана в Лига Европа. Мъри класира за пръв път казахстански тим за елиминациите в шампионата през пролетта, след което се завърна напряко от Прага в София.

Още на конференцията след успеха с 1:0 над Славия Прага Стоилов разгласи, че не е получил предложение за удължение на контракта си с Астана, а в този момент удостовери това.

Предложенията от други клубове към себе си Стоилов окачестви по този начин: „ Не са нещо особено”.

Стоилов добави, че в България би работил отсега нататък само в Левски, само че не в този момент, защото сега се съди със „ синия” клуб.

Специалистът обаче срина на пух и прахуляк селекцията в Левски: „ През лятото са взели 14 нови футболисти, а в този момент узнавам, че желаят да взимат още нови през зимата. Ако аз бях на мястото на притежателя на Левски, бих прострелял този, който прадви селекцията в Левски. Аз също като Делио Роси в този момент в Левски съм отивал на ново място в придвижване, само че не съм си разрешавал да взема повече от трима-четирима нови”, показа най-успешният български треньор понастоящем.

“Бих се завърнал в Левски, в случай че в миналото реша да се прибера и в случай че получа предложение, само че на този стадий не стои опция за диалози с клуба. Първата повода е, че не може да се водят раговори, когато ти завеждаш каузи с човек, който съдиш. Това е безусловно несериозно и е засегнатост. Интересното е също, че постоянно ме желаят, когато съм ангажиран, а не когато съм свободен. Това е втората причина. "

"Няма огромна болежка, когато приказвам с Левски. Сега има повече страдание и горест, когато виждам какво се случва. Повечето футболисти и треньори бяха пуснати в центрофугата и изхвърлени”, разяснява тематиката "Левски ".

Стоилов взе отношение и за идния конгрес на БФС, като искрено зае страната на Боби Михайлов: „ Никога до момента не сме били по този начин добре показани в комисите. Имаме съществени позиции пред УЕФА и ФИФА, получаваме приходи оттова. Това е заслуга на Боби Михайлов и екипа му”, съобщи Стоилов при завръщането си ви в България.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР