Станимир Стоилов направи впечатляващ дебют начело на националния отбор на

...
Станимир Стоилов направи впечатляващ дебют начело на националния отбор на
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Победата над Унгария ще ни даде самочувствие

Станимир Стоилов направи впечатляващ дебют отпред на националния тим на Казахстан с победа с 3:2 при гостуването против финалиста на Евро 2016 Унгария.

Стоилов въодушеви Казахстан и неговият тим поведе с 2:0 още до 10-а минута. Роман Муртазаев откри резултата в 6-а, а четири по-късно Бактиор Зайнутдинов удвои преднината на отбора. Адам Салай върна един гол за Унгария в 21-а минута, само че до почивката Йеркебулан Сейдахмет върна задатъка от две попадения за Казахстан. Крищиан Немет означи втори гол за Унгария в средата на второто полувреме и фиксира крайното 3:2 за Казахстан.

Отборът на Стоилов е на лагер в Будапеща, а във понеделник ще срещне отбора на България в контрола на стадион " Панчо Арена " във Ферчут.

" Доволен съм от организацията и дисциплината в нашия тим. Исках от играчите да бъдат дейни и в двете етапи - офанзива и отбрана, по този начин и се получи. Победата ще ни даде самочувствие и футболистите ще имат вяра повече в своите благоприятни условия ", разяснява Станимир Стоилов след успеха над Унгария.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР