Станимир Стоилов може да стане национален селекционер на Казахстан. Това

...
Станимир Стоилов може да стане национален селекционер на Казахстан. Това
Коментари Харесай

Станимир Стоилов е вариант за национален селекционер

Станимир Стоилов може да стане народен селекционер на Казахстан. Това признава мениджърът Мирчо Димитров, който работи основно на пазара в страните от някогашния Съюз на съветските социалистически републики, оповестява Блиц.

Само преди няколко дни Мъри влезе в историята на Казахстан, откакто завоюва четвърта поредна купа с Астана. Нито един различен клуб не е правил сходно нещо и ползата към Стоилов пораства с всеки минал ден. Договорът му с Астана изтича в края на годината, а към този момент се заприказва, че Фенербахче, други турски и съветски клубове наблюдават обстановката към него.

Не е загадка, че в Казахстан са извънредно удовлетворени от работата на Стоилов и ще се опитат да го задържат по всевъзможен метод. Идеята е, в случай че той се съгласи да поеме националния отбор, негови помощници да му бъдат локални експерти, които да израстват около българския треньор.

Мъри има много преимущества при сходно предложение – приказва езика съвършено, към този момент четири години е в страната и познава футбола прелестно.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР