Станимир Стоилов може да стане национален селекционер на Казахстан. Това

...
Станимир Стоилов може да стане национален селекционер на Казахстан. Това
Коментари Харесай

Мъри вариант за национален селекционер

Станимир Стоилов може да стане народен селекционер на Казахстан. Това признава мениджърът Мирчо Димитров, който работи основно на пазара в страните от някогашния Съюз на съветските социалистически републики.

Само преди няколко дни Мъри влезе в историята на Казахстан, откакто завоюва четвърта поредна купа с Астана. Нито един различен клуб не е правил сходно нещо и ползата към Стоилов пораства с всеки минал ден. Договорът му с Астана изтича в края на годината, а към този момент се заприказва, че Фенербахче, други турски и съветски клубове наблюдават обстановката към него.

Не е загадка, че в Казахстан са извънредно удовлетворени от работата на Стоилов и ще се опитат да го задържат по всевъзможен метод. Идеята е, в случай че той се съгласи да поеме националния отбор, негови помощници да му бъдат локални експерти, които да израстват около българския треньор.

Мъри има много преимущества при сходно предложение – приказва езика съвършено, към този момент четири години е в страната и познава футбола прелестно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР