Станимир Стоилов изглежда за кратко ще бъде безработен. Мъри преговаря

...
Станимир Стоилов изглежда за кратко ще бъде безработен. Мъри преговаря
Коментари Харесай

Мъри може да поеме гръцки гранд

Станимир Стоилов наподобява за малко ще бъде незает. Мъри договаря с Арис (Солун) и е покрай контракт с гръцкия клуб, пише  " Мач Телеграф ". Изпълнителният шеф на " жълто-черните " пристигна на крайник в София, с цел да се види със Стоилов. Това стана единствено няколко дни, откакто Мъри напусна Левски. В понеделник двете страни са имали работен обяд в ресторант в Драгалевци. Заедно с тях на масата е бил и босът на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов, като на този стадий не е ясно каква е връзката му договарянията сред Мъри и Арис.
Прочетете още
Очаква се в околните дни Стоилов да пътува до Гърция, с цел да се запознае по-подробно с предлагането и положението на клуба.

Към днешна дата " бога на войната " има краткотраен треньор. Това е локалният експерт Апостолос Терзис. Той наследи на поста при започване на февруари Алън Пардю. Бившият ментор и шеф на ЦСКА - София бе уволнен, откакто води Арис единствено 143 дни. Британецът бе освободен от поста си, откакто отборът му загуби с 0:1 от Йоникос в мач от шампионата. Въпреки провалянето Арис влезе в първата шестица на шампионата на Гърция, а към днешна дата заема 5-ата позиция. За 4 мача от плейофите отборът е записал 3 загуби и 1 реми.

Арис (Солун) е измежду най-богатите клубове в Гърция. Той е благосъстоятелност на интернационална компания, обвързвана с съветския предприемач Владислав Доронин. Милиардерът имаше любовни връзки със супермодела Наоми Кембъл и се води за добър другар на артиста Леонардо Ди Каприо.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР