Станимир Стоилов е оказал огромния натиск към Константин Папазов, принуждавайки

...
Станимир Стоилов е оказал огромния натиск към Константин Папазов, принуждавайки
Коментари Харесай

Ад на „Герена“, Мъри изгони Тити: Лъжец, интригант, вън от Левски!

Станимир Стоилов е оказал големия напън към Константин Папазов, принуждавайки го да подаде оставка като член на Надзорния съвет на Левски. Това оповестиха пред БЛИЦ почитатели, участвали на срещата на върха в синьо, състояла се в столичен хотел през вчерашния ден.

Тити към този момент призна, че си потегля от футболния клуб след оказан напън

Той напряко бил като посърнал от мощната словесна офанзива на Мъри. Свидетели твърдял, че Стоилов безусловно попилял Папазов.

„ Нападна го заради няколко аргументи. Първо, поради неустойката от прекратения контракт с „ Макрон “, който Тити беше заречен да заплати “, описаха източниците.

„ Мъри най-малко пет пъти го назова „ измамник “ и „ клеветник “ и разгласи на висок глас: „ Тити, вън от Левски, незабавно вън!

Папазов се опита да си отвори устата и да изясни, че той бил уредил преди време акциите, само че това не мина. Стоилов просто беше като вихър. Посече го, че всява интриги на всички етажи в клуба, в това число и най-много измежду почитателите. Че е излъгал за неустойката, която по този начин и не заплати.

Каза му, че 100 пъти до момента е трябвало да подаде оставка. И че в този момент непременно би трябвало да го стори. Казано метафорично – Мъри тегли шута на Папазов. Никога не сме виждали Тити по този начин да е изгубил мозъка и дума “, прецизираха участвали на сбирката.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР