Станимир Стоилов държи на привличането на за окомплектоване на десния

...
Станимир Стоилов държи на привличането на за окомплектоване на десния
Коментари Харесай

Левски преговаря за Страхил Попов

Станимир Стоилов държи на привличането на за окомплектоване на десния фланг на отбраната. През предишния сезон бранителят записа 16 дуела, в които не съумя да означи попадение. Преди това той носи екипите на Хатайспор и в Суперлигата и на няколко пъти бе избиран в тима на кръга.
 Блажевич: Бързо се приспособих към метода на работа, жребият за ЛК не бе благоразположен за нас Блажевич: Бързо се приспособих към метода на работа, жребият за ЛК не бе благоразположен за нас
не е удовлетворен от представянето на и “сините ” се пробват да се разделят с хърватския защитник, с който подписаха преди към месец. Блажевич не взе присъединяване в последната контрола против Етър (5:0), само че от треньорския щаб не са останали удовлетворени от неговото показване в подготвителния развой.

Ако се стигне до контракт с, раздялата с ще е неизбежна. Алтернатива на крайния бранител е Патрик-Габриел Галчев, само че желае да разполага с умел състезател на тази позиция и младежкият национал да запълва дупките, оставени от съотборниците му по двата фланга.
 Тимът на Страхил Попов се провали в най-важния си мач Тимът на Страхил Попов се провали в най-важния си мач
е работил със Страхил Попов в и чудесно познава качествата му. Той се е свързал с него и му е предложил положителни условия за работа. Бранителят желае да се завърне в националния тим и се е доверил на, че може да го направи по образеца на.

През сезон 2008/09 и воденият от него, в който бе, завоюваха на.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР